.

"Vedd észre a szépségedet-szeresd azt aki vagy ma, és mindennap" Annyi lenne a célom, hogy kicsit jobb kedvre derítsek mindenkit ezzel a bloggal.Nem állítom, hogy megváltozna a világ egy kis sminktől, de érdemes kipróbálni, hiszen a legrosszabb, ami történhet, hogy összekenjük magunkat egy nagy adag festékkel, és jót nevetünk az eredményen.Kockázat nélkül nincs siker - szokás mondani. Akkor hát kockáztassunk, szórakozzunk egy jót...

Rovatok

Rovatok

A neked való...

2009.11.06. 12:27 | szilvácska | Szólj hozzá!

...alapozó.

4 egyszerű lépéssel kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő színt, hogy neked is üde, friss bőröd legyen!

1: az első, és legfontosabb, hogy soha ne a kézfejünkön próbáljuk ki a terméket. Itt ugyanis teljesen más színű a bőrünk, valamint sokkal vastagabb a bőr, mint az arcunkon. Ezért a nyakunkon és az arcunkon próbáljuk ki, egy-egy kis területen.Kísérletezzünk bártan a színekkel, a megfelelő alapozó pedig az az egy lesz, amelyik teljesen beleolvad bőrükbe, eltűntetve az apró hibákat.

2: a szem alatti karikákat a legkönnyebben korrektorral tüntethetjük el. Fontos, hogy az árnyalat megfeleljen az alapozó árnyalatának, maximum egy picivel legyen világosabb. Tipp: mielőtt felvisszük a bőrünkre (szemünk alá) a korrektort, egy csöpp alapozóval keverjük össze. Így könnyebb textúrát kapunk és egyszerűbb lesz "láthatatlanul" eldolgozni.

3: nagyon ritka az olyan nő, akinek hibátlan lenne a bőre. Apró, piros foltocskák, pöttyök előfordulhatnak, azokat pedig egy árnyalattal sötétebb korrektorral érdemes eltűntetni. Ha világosabbal próbálkozunk, akkor csak annyit érünk el, hogy jobban rátereljük a figyelmet.

4: a fenti 3 szabálynál tán még fontosabb a mértékletesség. A cél a természetesség, és nem a maszk hatás elérése. Szóval a lényeg, mindenből keveset használjunk, mert utólag még mindig vihetünk fel egy kis festéket, de a fent lévőt eltávolítani már sokkal macerásabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://timetraveltowonderland.blog.hu/api/trackback/id/tr281504588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: alapozo
süti beállítások módosítása