.

"Vedd észre a szépségedet-szeresd azt aki vagy ma, és mindennap" Annyi lenne a célom, hogy kicsit jobb kedvre derítsek mindenkit ezzel a bloggal.Nem állítom, hogy megváltozna a világ egy kis sminktől, de érdemes kipróbálni, hiszen a legrosszabb, ami történhet, hogy összekenjük magunkat egy nagy adag festékkel, és jót nevetünk az eredményen.Kockázat nélkül nincs siker - szokás mondani. Akkor hát kockáztassunk, szórakozzunk egy jót...

Rovatok

Rovatok

Ősz-tél...képben vagyunk

2009.10.25. 21:35 | szilvácska | Szólj hozzá!

Megfagyunk, aztán a következő pillanatban ömlik rólunk a víz. Verőfényes napsütés, aztán szakadó esőben ázás. Fúj, ősz. Változik minden körülöttünk, így a trendek is csak forognak forognak. Lássuk, idén ősszel mit dobott nekünk a gép.

1. Szürke minden mennyiségben. Akár árnyékolás, akár a füstös szem kialakítására használjuk mindenképpen jól döntünk. Legjobban a világosabb szemű embereknek kedvez ez a trend, de mindenki magtalálhatja a saját egyéniségéhez illőt. Idén minden divatos egészen a halvány feketétől, a szürkés lilán át a feketéig.

2. Sötét színű ajkak. Leginkább a sötétpiros, a fekete szeder és a bordó a trendi. (Nekem egyik sem barát, szerintem ritka az olyan nő, akinek igazán jól áll és tudja is viselni). A sötét rúzshoz nagyon fontos, hogy rúzsecsettel, valamint szájceruzával vigyük fel. A hosszan tartó hatás érdekében alapozzuk le a szánkat, valamint lazán púderezzük be, majd utána kenjük fel a rúzst.

3. Fekete szemcera és kisbarátja, a szemhéjtus.Az örök divat, soha nem megy ki a divatból. Használhatjuk diszkréten, vagy kihúzhatjuk egészen a külső szemzugig. Idén a legjobban a természetes smink dukál hozzá, lehelletnyi arcpír ( baracos árnyalatú), a szánkra pedig maximum szájfényt tegyünk.

4.Giga-pillák. Hosszú, vastagon kifestett koromfekete Angelina Jolie szemek. Minden nő vágya :) Ehhez 2 út vezet: ha alapból hosszú szempillával vagy megálldva, akkor a drogériákban megtalálhatod a hosszabbítós fajta szempillaspirálokat. Legjobb véleményem szerint az Astor vagy a Mac, nem olcsó, de egy húzással is látható eredményt érünk el.

A másik megoldás a műszempilla használata, amit gyakorlatilag bárhol megvehetünk. Vannak olcsóbbak, és drágábbak, lényegében mindegy melyiket használjuk, a lényeg egyedül, hogy szorosan a szempillavonalra tegyük rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://timetraveltowonderland.blog.hu/api/trackback/id/tr321474778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása