.

"Vedd észre a szépségedet-szeresd azt aki vagy ma, és mindennap" Annyi lenne a célom, hogy kicsit jobb kedvre derítsek mindenkit ezzel a bloggal.Nem állítom, hogy megváltozna a világ egy kis sminktől, de érdemes kipróbálni, hiszen a legrosszabb, ami történhet, hogy összekenjük magunkat egy nagy adag festékkel, és jót nevetünk az eredményen.Kockázat nélkül nincs siker - szokás mondani. Akkor hát kockáztassunk, szórakozzunk egy jót...

Rovatok

Rovatok

Csillogás az ünnepekkor

2009.11.27. 13:20 | szilvácska | Szólj hozzá!

Lassan 1 hónap és vége a 2009-es évnek...Készüljünk fel rá stílusosan!

Az téli smink trendet, elegáns és kontrasztos színek teszik ellenállhatatlanná. Megjelenik benne az arany csillogása, a burgundi erotikája és a kékek hűvössége. Igazi újdonság a füstös smink továbbfejlesztett változata, a fekete körsatír.

Egy igazi luxussmink különleges alkalmakra.

Az arany szín különleges csillogást ad a szemnek, de ha igazán lenyűgöző hatást szeretnél elérni, tegyél alá egy sötétebb alapszínt.  A mozgó szemhéjat árnyékold barnás szemhéjpúderrel,és ne spórolj a festékkel.  A barnára kerülhet az aranyló tónus. Fesd ki bátran a belső szemzugot is. Fekete szempillaspirált használj, és csak a felső pillasort fesd ki.

(Bal oldalon ugyanez a festési módszer látható, csak sokkal kirívóbb, inkább szilveszterre ajánlott színekkel)

 Nagyon extravagáns látvány egy fekete keretes szemfestés. Keretezd a szemed egy fekete szemceruzával úgy, hogy egészen a belső szemzugig kihúzod, majd satírozd szét a határozott vonalat, és már meg is van a smink alapja. Ugyanerre az ívre oszlass el fekete szemhéjpúdert. A szempillákat alul és felül is fesd ki fekete spirállal.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://timetraveltowonderland.blog.hu/api/trackback/id/tr511556295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szilveszter smink csillogás csillám
süti beállítások módosítása